Majli Sajrus: Podrška i saveti za Džastina Bibera

0
Kontraverzna Majli Sajrus saoseća se sa svim nevoljama u kojima se našao mladi pevač, pa mu je javno uputila reči podrške.
Majli Sajrus, Profimedia
Majli Sajrus, Profimedia

Majli je nadavno gostovala u emisiji Džeja Lenona i poslala poruku Džastinu, a tome se pridružio i njen otac koji ga je pozvao da zajedno otputuju.

Američka pevačica uputila mu je savet kako da se sačuva nevolja

- Ti imaš toliko novca da možeš platiti ljude da paze kako ne bi zapao u probleme. Ili kupi kuću i u njoj izgradi klub. I mene ljudi stalo kritikuju i prozivaju, ali ja ne činim ništa ilegalno, umem da se snađem. Napravila sam dosta gluposti, ali ništa od toga nije ilegalno u Kaliforniji - objasnila je Majli.

Džastin Biber u poslednje vreme imao je dosta problema sa policijom. Alkohol, droga, brza vožnja, divlje zabave, sve se to zbilo u kratkom periodu. Mnogi su ga oštro kritikovali, ali neki poput mlade pevačice stali su u njegovu odbranu.

Čak je i njen otac Bili Rej dao predlog mladom Džastinu.

- Pozvao bih ga da se malo opusti sa mnom. Možemo u Tenesi, tamo se najbolje opušta i razmišlja. Kada se opusti biće mu lakše da raspozna bitne od nebitnih stvari u životu - kazao je Bili Rej.

makonda-tracker