Branko Tomović: Zvezda u usponu

0
Srpski glumac Branko Tomović pridružio se stalnoj postavci američke serije po imenu 24: Live Another Day, a uskoro snima film sa Bredom Pitom
Branko Tomović, foto: Icone Magazine
Branko Tomović, foto: Icone Magazine

Napeta akciona serija još jednom prati zbivanja u životu agenta Džeka Bauera (koga tumači Kifer Saterlend), a radnja je smeštena nekoliko godina nakon događaja opisanih u poslednjoj sezoni.

Gledaoci će se, još jednom, pridružiti Džeku u napetoj vožnji koja se zbiva u realnom vremenu. U serijalu 24: Live Another Day pritisak je jači nego ikada na Bauera, koji je ovaj put begunac koga prati načelnik CIA - Stiv Haris (koga glumi Bendžamin Bret), agent Kejt Morgan (Ivon Strahovski, publici poznatija kao Hana MekKej iz serije Dekster), kompjuterski znalac Džordan Rid (Žil Methej) i operativac Erik Riter (Gbenga Akinagbe).

U seriji glumi i Meri Lin Radžskup, Majkl Vinskot, Stiven Fraj ali i glumica nominovana za Oskara i dobitnica nagrade Zlatni Globus Džudi Dejvis.

Snimanje serije je tek počelo, a premijerno će biti prikazana 5. maja kao naredno poglavlje serijala 24, produkcijske kuće Fox.

Branko Tomović je nedavno imenovan za jednu od pet zvezdi u usponu od strane Icon magazina. Počeo je u nagrađivanom trileru Entiti, a pojaviće se i u drami o Drugom svetskom ratu Fury, reditelja Dejvida Ajera, u kojoj će glumiti pored Breda Pita. Nakon toga pojaviće se u ulozi genijalnog naučnika Nikole Tesle u dugoočekivanoj biografskoj ekranizaciji Tesla.

makonda-tracker