Ko je kome rođak među poznatima?

0
Da li ste znali šta povezuje kraljicu Elizabetu II i Džoni Depa? Osim što možda kraljica Velike Britanije voli filmove holivudskog glumca, oni su i daleki rođaci. Međutim oni nisu jedini, zato pogledajte ko je sve u srodstvu među ličnostima sa crvenog tepiha.
Džoni Dep i kraljica Elizabeta II, foto Profimedia
Džoni Dep i kraljica Elizabeta II, foto Profimedia

Prema dokumentima koji su se nalazili u jednom arhivu koji su čuvani od 1600. godine pa sve do 1948. otkriveno je ko su sve daleki rođaci među slavnim ličnostima.

Informacije su sada dostupne i objavljene na stranici Find My Past i potvrđuju iznenađujuće veze između poznatih zvezda koje sigurno niko nije očekivao.

Tako je potvrđeno da su kraljica Elizabeta II i glumac Džoni Dep daleki rođaci i to u dvadesetom kolenu. Kako se navodi oboje su potomci Edvarda III, koji je preminuo još u 14. veku. 

Još jedna zvezda povezana je sa kraljevskom porodicom. Naime, rođake su i pop kraljica Madona i vojvotkinja Kamila Parker, supruga princa Čarlsa. Pronađeno je da su one rođake u devetom kolenu.

Među britanskim zvezdama ima još onih koji imaju rođake u kraljevskoj porodici. Neverovatna činjenica je i da su Kejt Midlton i Gaj Riči u srodstvu, a vojvotkinja je njegova šesta rođaka. Iako je bio na kraljevskom venčanju, nije bio pozvan zbog krvnih veza već zbog toga što je blizak prijatelj s princom Vilijamom. Ova činjenica možda još više spoji kraljevski par sa britanskim režiserom.

Na sajtu nalaze se i podaci da je diva Selin Dion u srodstvu sa tinejdžerskom zvezdom Džastinom Biberom. Rođaci su u desetom kolenu, a imaju zajedničkog pradedu i prababu koji su iz Francuske došlu u Kanadu u 17. veku.

Zanimljivo je da i da su američki predsednik Barak Obama i Brad Pit takođe daleki rođaci i to u desetom kolenu. Naime, obojica imaju zajedničkog pra pra pradedu iz Virdžinije koji je preminuo još u 18. veku.

I Anđelina Džoli ima rođake koji su dospeli do Bele kuće. Ona je u srodstvu sa bivšom prvom damom Hilari Klinton.

makonda-tracker