Jelena Karleuša podržala dolazak Doris Dragović

4
Pop zvezda podržala je dolazak hrvatske pevačice, koja će 14. februara i 8. marta održati koncerte u Beogradu i Novom Sadu.
Jelena Karleuša, foto: Story arhiva
Jelena Karleuša, foto: Story arhiva

Jelena Karleuša stala je u odbranu Doris Dragović, koja će uskoro održati koncerte u Beogradu i Novom Sadu. Srpska pevačica je na svojoj Facebook stranici napisala je da je Dragovićeva prava diva, a da pored nje ceni i ostale muzičke zvezde iz Hrvatske, poput Severine Vučković, Jelene Rozge, Josipe Lisac i Džibonija.

- Izuzetno me raduje što će Doris Dragović imati koncerte u Srbiji. Uvek je izazivala divljenje svojim glasom i lepotom. Istinska je Diva i legenda velike Jugoslavije. Izuzetno cenim nju, Severinu, Rozgu, Ninu, Dzibonija, Graša, Masima, Josipu, Terezu... Veliki umetnici. Muzika ne sme da ima mračnu ulogu u nacionalističkim previranjima, u ratovima, mržnji, politici, propagandi... I žao mi je kada vidim da su moje kolege iz svih ex YU republika I IZ SRBIJE, žrtve tog bezumlja. Kao neko ko je mnogo propatio u Srbiji zbog svojih stavova, istine i hrabrosti, i ko je na svojoj koži osetio nepravdu zbog političke NEkorektnosti, imam potrebu da javno dam podršku svima onima koji dolaze u Srbiju da pevaju. Ovde se pare NE zarađuju, OVDE PARA, POGOTOVO U MUZICI-NEMA! Ali ima puno normalnih ljudi kojima je do muzike, igre, veselja-ne do mržnje i mraka. Želim vam svima divan dan, okupan smehom i muzikom! OPEN YOUR MIND! Vaša JK - navela je Karleuša na svom Facebook profilu.

makonda-tracker