Spektakularan nastup Bruna Marsa i Red Hot Chili Peppersa na Super Bowlu (VIDEO)

0
Iako je prošlogodišnji Bijonsin nastup na Super Bowlu bilo teško nadmašiti, čini se da su Bruno Mars i bend Red Hot Chili Peppers priredili podjednako dobar spektakl ove godine.

Osim što je bio spektakularan, svet se još nekoliko dana nakon zabavljao montažama fotografija koje je ona pokušala da ukloni s interneta. I stoga je bilo sasvim jasno da Bruno Mars u ovogodišnjem poluvremenu najvećeg sportskog događaja u Americi neće imati lak zadatak.
 
Mars je izveo pesme Locked Out of Heaven, Treasure, Runaway Baby i Just the Way You Are, a njegovi gosti Red Hot Chili Peppers 80 hiljada gledalaca razveselili su hitom iz 1991. godine Give it Away. Uoči početka utakmice na rasporedu je bio domoljubni repertoar. Hip-hop muzičarka i filmska glumica Queen Latifah otpjevala je najpoznatiju američku budnicu America, the Beautiful, a nakon toga operna diva sopranistica Rene Fleming izvela je nacionalnu himnu uz pratnju simfonijskog orkestra Nju Džersija i hora američke vojske.
 
A što se tiče uspešnosti izvedbe, američki mediji su podeljeni: neki tvrde da je u pitanju bio spektakl, dok oni odvažniji ipak ističu da nijedan deo nastupa nije uspeo da zaseni prošlogodišnji Bijonsin nastup.

makonda-tracker