Danijel Alibabić u zagrljaju sa crnogorskom manekenkom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Sandra

04-02-2014 10:31h
Ovaj covjek je uzas, izaziva u meni mucninu! Jovana sigurno nije svetica ali on je djavo sa maskom andjela! Ne mogu da vjerujem kako je sve planski odradio, tako mlad a toliko pokvaren! Kako je to moguce i kako je moguce da ga toliko peru i podrzavaju ovi novinari? Nadam se da ce se na sudu stvari ipak odvijati drugacije i da ce se ovoj velikoj nepravdi stati na put! FUJ!! Ovaj momak mi se definitivno gadi!! A ovo sa ovom manekenkom Ivanom je sve lijepo isplanirano, slike koje su njegove "prijateljice" vec za novu godinu postavljale na njegov FB, reklama za pastu ciji zastupnik je njegova kuma, njihova javna dopisivanja itd.Jovana bori se, ja ti sada sve vjerujem i nadam se da ces uspjeti da dokazes koji je on olos!

Razocarenje

04-02-2014 02:09h
Mislila sam da je zrela i stabilna licnost,ali ne..On je mucak

Marketing

04-02-2014 00:46h
Svako se bori da uspe,ali je on izabrao cudan marketing za uspeh i to od pocetka Farme.zxa mene veliko razocarenje

Banjori

03-02-2014 23:54h
Ljudi dragi da samo znate kako ste smorili sa njima..... Pokusajte da shvatite koliko normalan svijet boli uvo za Danijela i ovo pisanje.......

Uros

03-02-2014 21:41h
Hahahaa pa ne bi on zenu sa drugom zenom varao..... Njemu ipak treba nesto drugo :))

Vesna

03-02-2014 17:56h
To je ona sa kojom je zeno varao, pa sad zena ispade kriva!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: