Aca Lukas: Radio bih za tajnu službu!

0
Aca Lukas pronašao sebe u seriji Dolina vukova, koja će se od ponedeljka, 3. februara na televiziji Happy.
Aca Lukas, foto: Vladimir Šporčić
Aca Lukas, foto: Vladimir Šporčić

Oduševljen epizodama serije, koje je do sada gledao, Aca Lukas kaže da je ovo najbolja serija koju je gledao u svom životu, da je u stanju da je uvek gleda iznova.

- Da postoji srpska verzija serije Dolina vukova, sam bih se prijavio za ulogu glavnog junaka – izjavio je Aca Lukas, na snimanju emisije Glamur, na televiziji Happy.

 S obzirom da se Nedžati Šašmaz, u seriji, kao radnik države ubacuje u mafijaške redove, na pitanje:da li bi se radije okušao kao agent tajne državne službe, ili bi bio na strani mafije, Lukas je odgovorio, bez razmišljanja Na strani državne obaveštajne službe, naravno!

Dodao je da ne nosi oružje, ali da puca u streljani kad ima vremena.

- Istina je da u seriji ima akcije, pucanja, mafije, obaveštajnih službi, ali ima i ljubavnih momenata koji su stvarno odlični. I sam sam mislio da su te serije besmislene, ali za razliku od španskih, Turci su u Dolini vukova pokazali da su izuzetno napredovali, jer je ovo urađeno na svetskom nivou. Gledao sam seriju Bekstvo iz zatvora, koja mi se dopala, ali Dolina vukova me je oborila. Inače sam televizijski manijak, kad počnem da gledam seriju, ne odustajem.

makonda-tracker