Očuh sestara Kardašijan želi da promeni pol?

0
Olimpijska legenda i očuh poznatih sestara Kardašijan, Brus Džener navodno odlazi na hormonsku terapiju i razmišlja o tome da odstrani polni organ, a prethodno je već bio na operaciji kojom je smanjio Adamovu jabučicu
Brus Džener sa ćerkom Kajli, foto: Profimedia
Brus Džener sa ćerkom Kajli, foto: Profimedia

Već neko vreme kruže glasine da očuh starlete Kim Kardašijan, koji se prošle godine razišao od njene majke Kris, planira da promeni pol i postane žena. Brus Džener nedavno je otišao na operaciju kako bi smanjio Adamovu jabučicu, što je jedan od prvih zahvata kojem se podvragavaju ljudi koji žele da promene pol.

- Nikad nisam izvršio tu operaciju na nekome ko nije menjao pol - izjavio je doktor koji ga je operisao.

Brus, koji se 1991. godine oženio s Kris i dobio ćerke Kajli i Kendal, navodno je i u potrazi za ženskim imenom koje bi mu savršeno pristajalo.

- Neće sigurno biti na slovo K, dosta mu je Kardašijana u životu. Sviđa mu se ime Brižit - ne samo zato što je zaista lepo već ga podseća i na Brižit Bardo koja je bila veoma lepa - otkrio je izvor blizak Brusu.

Olimpijska legenda navodno odlazi na hormonsku terapiju i razmišlja o tome da odstrani polni organ.

- Odlučio je da živi svoj život i radi ono što želi. Zna da će biti predmet podsmeha, ali odlučio je da misli na sebe, a ne na druge. Želi da živi srećan život. Ipak, neće ići na plastičnu operaciju grudi jer bi to bilo previše za njegove ćerke - otkrio je izvor.

makonda-tracker