Severina prisustvovala svadbenom veselju Tonija Cetinskog u Zagrebu

0
Novopečeni supružnici Toni i Dubravka Cetinski nakon slavlja u Las Vegasu i Vinkovcima počastili su porodicu i prijatelje i u zagrebačkom restoranu Plaza
Dubravka i Toni Cetinski, foto: Story arhiva
Dubravka i Toni Cetinski, foto: Story arhiva

Nakon venčanja u Las Vegasu i slavlja u Vinkovcima, novopečeni supružnici Toni i Dubravka Cetinski priredili su žurku i u Zagrebu. Pevač i 15 godina mlađa ekonomistkinja slavili su u zagrebačkom restoranu Plaza s brojnim prijateljima i Tonijevim bendom.

Iako je pevačeva kuma Severina zbog povrede kolena bila sprečena da se pojavi na slavlju u Vinkovcima, na zagrebačkoj proslavi se pojavila, i to u pratnji svog menadžera Tomice Petrovića, a među brojnim poznatim zvanicama našla se i Nikolina Ristović sa suprugom Vidojem.

Cetinskom je ovo treći brak - iz prvog s Antonelom Butigan ima šesnaestogodišnjeg sina Kristijana, dok je petogodišnju ćerku Piju dobio sa svojom bivšom menažderkom Ivanom Nobilo. Cetinski i Dubravka upoznali su se krajem maja prošle godine na rođendanskoj zabavi zajedničkog prijatelja, a zaprosio ju je već u decembru nakon osam meseci veze putem naslovnice hrvatskog izdanja magazina Story.

makonda-tracker