Problematični Džastin Biber

0
Konačno je stigao laboratorijski izveštaj prema kome se jasno vidi da je mladi kanadski pevač vozio pod uticajem marihuane i antidepresiva
Džasstin Biber, foto: Profimedia
Džasstin Biber, foto: Profimedia

Zbog prebrze vožnje, Džastin Biber je uhapšen na Floridi prošlog četvrtka, a ustanovljeno je da je vozio i bez validne vozačke dozvole. Takođe je priznao da je pušio i marihuanu, ali i uzimao antidepresive, koje mu je nabavljala njegova majka, Peti Malete. Ovo je sve potvrđeno nakon laboratorijskog testa, koji je bio pozitivna na THC i Alprazolam.

Nakon što je pušten iz zatvora, Džastin je otputovao u Panamu, sa svojom, kako se piše u medijima, novom devojkom, Šantal Džefris, a potom se uputio u svoju domovinu, Kanadu, gde mu je uručen i poziv na sud zbog napada na vozača limuzine, koji se odigrao krajem decembra.

Potrešen zbog svih nemilih događaja, ali opet srećan što mu će mu sin provesti nekoliko dana kod svoje kuće, otac Džastina Bibera postavio je sliku svoja dva sina kako spokojno spavaju u krevetu.

Sa druge strane, Džastin već uveliko planira da se preseli iz svoje kuće u Kaliforniji zbog česte svađe sa svojim komšijama, uključujući i onu u kojoj je gađao jajima jednu od kuća.

makonda-tracker