Ljubavna drama princa Harija: Otac mu naredio da ostavi devojku

1
Kako prenose strani mediji, princ Čarls želi da njegov sin ostavi svoju devojku Kresidu Bonas nakon što je njen očuh navodno počinio samoubistvo.
Princ Hari, foto: Getty images
Princ Hari, foto: Getty images

Iako je planirao da se skrasi pored pet godina mlađe Kreside Bonas, čini se da će dvadesetdevetogodišnji princ Hari ipak morati da napusti svoju izabranicu.

Hari je doživeo nervni slom nakon što mu je otac rekao da malo ohladi vezu s Kresidom zbog njenih porodičnih problema – kaže izvor.

– Čarls je bio oduševljen nakon što je kredibilitet kraljevske porodice obnovljen venčanjem princa Vilijama i kejt Midlton i sada ne želi da problemi Kresidine porodice nanesu štetu novonastalom imidžu – dodaje izvor.

Kresida Bonas, foto: Profimedia

Sumnja se da se Kresidin očuh, bivši investicioni bankar Kristofer Šo, predozirao u svom stanu. Sedamdesetšestogodišnji Šo bio je četvrti suprug Kresidine majke i imao je finansijskih problema.

– Hari je ocu rekao da voli Kresidu, ali Čarls nije siguran je li ona kraljevski materijal – rekao je izvor, dodavši kako je Hari sada rastrzan između svoje porodice i devojke.

makonda-tracker