Džered Leto odbija da se rukuje

0
Četrdesetdvogodišnji glumac odbijao je da se rukuje tokom svoje posete London i bio je nepristojan prema novinarima koji su želeli da znaju detalje njegovog novog filma
Džered Leto, foto: profimedia
Džered Leto, foto: profimedia

Džered Leto nije želeo da se rukuje sa novinarima, koji su mu srdačno prilazili na premijeri njegovog novog filma. Iako je na izgled delovalo da je glumac neprijatan, njegov PR je ubrzo objasnio šta je glumaca navelo da se ponaša ovako.

- On nije bio nepristojan, ali ako ste poželeli da se rukujete sa njim tada, to nije bilo moguće. Ne zbog toga što se on brinuo da će se nekako zaraziti, već je mislio na druge, da se oni ne zaraze – rekao je Džeredov PR.

Zvezda filma Rekvijum za snove, nominovan je za Oskara za sporednu mušku ulogu za svoju ulogu HIV pozitivnog transeksualca, Rajana, u drami u kojoj glumi rame uz rame sa Metjuom Mekonahijem. Ali ipak, glumac nije bio toliko entuzijastičan da popriča o filmu na premijeri. Upitan, koja je najzahtevnija stvar, koju je uradio za svoju ulogu u filmu, kratko je odgororio da mu je najteže palo upravo ovo novinarsko pitanje.Takođe, glumac i pevač nerado je dočekao i novinare koji su umesto diktafona, koristili za snimanje svoje mobilne telephone.

- Šta radite sa tim telefonom? Da li kucate poruke i kome? Ovo je isto kao da kucate poruke tokom vožnje automobile. Imao sam želju da samo obustavim sve ovo i izađem, ali sam bio preumoran da reagujem – rekao je glumac prema portalu Daily Mail.

Ovo nije prvi put da je Džered odbio da se rukuje i da prijatno komunicira sa novinarima, a poznat je po tome što kada mu neko pruži ruku, on samo značajno podigne obrvu.

makonda-tracker