Saša Kovačević: Od braka me deli pet godina

0
Dok se priprema za operaciju sinusa i trećeg krajnika, poznati pop pevač otkriva da li se boji nove hirurške intervencije, koliku podršku mu pruža devojka Jovana i zašto mu još uvek prija momački život.
Saša Kovačević, Andreja Damnjanović foto
Saša Kovačević, Andreja Damnjanović foto

Posle upornih zdravstvenih problema sa disajnim putevima i alergijom, pevač Saša Kovačević doneo je odluku da se nakon osam godina ponovo podvrgne operaciji sinusa i trećeg krajnika, koji mu konstantno prave nevolje. Popularni Beograđanin u intervjuu za Story otkriva da li strahuje pred novu zdravstvenu intervenciju i koliku podršku mu pružaju porodica i devojka Jovana Jocić, sa kojom je već godinu i po dana u stabilnoj vezi, ali i kakav je utisak na njega ostavila atraktivna manekenka Dejana Živković s kojom je sarađivao na novom spotu. 

- Dejana i ja upoznali smo se ranije preko zajedničkih prijatelja, ali se nismo družili. Ona je vrlo lepa, duhovita i temperamentna devojka, tako da mi je drago da smo sarađivali i ostavila je lep utisak na mene – priznaje za Story popularni pevač.

Kompletan intervju sa Sašom Kovačevićem možete da pročitate u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 31. januara 2014.

makonda-tracker