Barbru Strejsend suprug prevario sa Stanom Katić?

1
Kako prenose strani mediji, brak slavne glumice u krizi je nakon što je počela da sumnja da je sedamdesettrogodišnji suprug prevario sa mladom glumicom srpskog porekla Stanom Katić.
Džejms Brolin i Barbra Strejsend, foto: Getty images
Džejms Brolin i Barbra Strejsend, foto: Getty images

Brak Barbre Strejsend sa Džejmsom Brolinom poslednjih nedelja prolazi kroz krizu. Naime, slavna glumica je jako ljubomorna i sumnja da je suprug prevario sa tridesetpetogodišnjom glumicom srpskog porekla Stanom Katić, sa kojom radi na snimanju serije Castle.

Iako nema dokaza da je bilo nešto više od flerta među njima, Barbra  je optužila svog sedamdesettrogodišnjeg supruga za preljubu i par je sada pred razvodom, pišu strani mediji.

- Džejms je stalno pričao kako je Stana zgodna, šarmantna i da je s njom divno raditi - otkrio je izvor i dodao da je to bio razlog zbog kog je Barbra počela da sumnja da je Džejms vara nakon 15 godina braka.

- Istina je da se Džejms nabacivao Stani, ali Barbru zanima šta se još odigralo osim toga, jer je jako, jako ljubomorna - priznaje izvor.

Stana Katić, foto: Getty images

Ipak, brojni drugi izvori za National Enquirer tvrde da o navodima o preljubi nema ni najmanje istine, te da između tridesetpetogodišnje Stane i sedamdesettrogodišnjeg glumca nema apsolutno ničega osim čistog prijateljstva.

- Barbra se oseća izdanom jer joj je Džejms rekao da želi da napusti bračnu zajednicu. Osim toga, tek sada je saznala da je varao svoju bivšu ženu i sad ima osećaj kao da i ne poznaje čoveka sa kojim živi već 15 godina - otkriva izvor.

Lepa glumica Stana Katić proslavila se u SAD-u snimajući detektivsku seriju Castle, a 6. sezonu koja se trenutno emituje, prati preko 12 miliona ljudi.

makonda-tracker