Kristijan Bejl: Sa majkom ne razgovara već šest godina

0
Dok se Kristijan Bejl priprema se za jednu od najvažnijih večeri svoje karijere - ovogodišnju dodelu Oskara, njegova majka kaže kako sa sinom nije razgovarala čak šest godina.
Kristijan Bejl, foto: Getty images
Kristijan Bejl, foto: Getty images

Uoči londonske premijere Viteza tame 2008. godine, Bejl je uhapšen pod optužbom da je nasrnuo na majku Dženi i sestru Šeron.

Dženi, koja sada ima 66 godina, kaže da još uvek nema pojma što je prouzrokovalo svađu, no nada se da mogu izgladiti nesporazum pre 30. januara, odnosno pre Kristijanovog četrdesetog rođendana.

– Šest godina je dovoljno dugo. Želim ga nazad. Zaista je tužno što nismo tako dugo razgovarali. Za mene je tužno, a verujem da je i za njega – ispričala je Dženi za britanske medije.

– Njegova baka Edna uskoro će napuniti 90 godina i želi kontakt s njim, a približava se i njegov 40. rođendan. Sada bi bilo savršeno vreme da se ponovno okupimo i budemo porodica – dodaje.

Prisećajući se noći kada je Bejl uhapšen, objašnjava da ne zna šta je prouzrokovalo svađu, ali priznaje da je možda pogrešno shvatio sestrin predlog.

– Bilo je to nešto što nije dobro prihvatio. To je sve u redu. Nije bilo za Šeron, već za ljude s kojima je radila. Verujem da je mislio da ga je tražila zbog novca. Samo tako mogu objasniti ono što se dogodilo – ispričala je Dženi.

makonda-tracker