Dženifer Lorens sklapa višemilionski ugovor sa modnom kućom Dior?

0
Kako prenose strani mediji, slavna glumica u pregovorima je sa francuskom modnom kućom sa kojom bi mogla da sklopi višemilionski ugovor na tri godine.
Dženifer Lorens, foto: Getty images
Dženifer Lorens, foto: Getty images

Naime, agent slavne Dženifer Lorens trenutno je u pregovorima s francuskom modnom kućom Dior, čiju će odeću glumica nositi u naredne tri godine na crvenim tepisima i partijima.
 
- Težak je to život kad vam dizajneri plate da nosite njihovu odeću, a procenjuje se kako će Dženifer zaraditi između 15 i 20 miliona dolara, ako potpiše ugovor - piše Showbiz Spy.
 
Lorens je postala njihova predstavnica 2012. godine, nakon što je sve oduševila u filmu Igre gladi. Ona se već pojavljivala u Diorovim haljinama na dodelama prestižnih nagrada, a svojom belom haljinom s crnim trakama plenila je pažnju i na nedavno održanoj dodeli Zlatnih globusa.
 
- Nema još zvaničnog dogovora, ali do sada su odlično sarađivali i otvoreni su za nastavak saradnje - otkrio je izvor za američke medije.

Drugi izvor navodi da Dior želi da glumica nosi isključivo njihove haljine na crvenom tepihu, trude se da preduhitre ostale modne kuće koje takođe planiraju da sa slavnom gluicom ostvare saradnju.

makonda-tracker