Jelena Jovanović i Edin Škorić ne mogu da obuzdaju emocije

5
Odbojkaš Edin Škorić u stopu prati Jelenu Jovanović, sa kojom je započeo romansu u rijalitiju, pa su njih dvoje, tako, došli i u studio televizije Happy, na snimanje emisije Snaga oktana, gde su svi prisutni imali prilike da vide koliko se njih dvoje vole.
Jelena Jovanović i Edin Škorić, Foto: Happy TV
Jelena Jovanović i Edin Škorić, Foto: Happy TV

Naime, dok je trajalo snimanje, a voditelji razgovarali sa Jelenom Kostov i Darkom Filipovićem, kao i sa Jelenom Jovanović, Edin Škorić je sedeo iza kamera, na dva metra od svoje drage, ali bi, svaki put, kad bi Jelena Dimitrijević ili Ivan Ivanov, voditelji emisije pomenuli pauzu, skočio, samo da bi zagrlio i poljubio pevačicu. Nije libio da pred svima pokaže svoju veliku ljubav.

-Edin je bio sjajan u studiju. Čim bi na kameri pretala da svetli crvena lampica, on bi prišao da je poljubi i zagrli, a zatim bi se vratio na svoje mesto. U jednom trenutku, voditelj Ivanov je rekao: Pauza, sad malo Edin i Jelena. Svi su se smejali i aplaudirali, a kasnije i često sami dovikivali da je vreme da Edin opet poljubi Jelenu kažu - oni koji su bili u publici.

makonda-tracker