Džud Lou: Šokantna istina o odnosu Sijene Miler i Danijel Krejga

0
Na suđenju protiv dva novinara News of the World povodom prisluškivanja telefona poznatog glumca, Džud Lou otkrio je zapanjujuće činjenice o tadašnjem odnosu bivše devojke Sijene Miler i glumca Danijel Krejga.
Džud Lou, foto: Guliver/Getty
Džud Lou, foto: Guliver/Getty

Prilikom ispitivanja Džudu su bila postavljena prilično intimna pitanja prilikom kojih je on objasnio da se u to vreme jeste suočio sa prijateljem i glumcom Danijelom Krejgom povodom navodne afere sa Sijenom Miler, tadašnjom Louovom devojkom.

Britanski glumac bio je u vezi da Milerovom nakon razvoda od Sejdi Frost, sa kojom je u braku bio deset godina, kada su novine News of the World objavile navodnu vest o Sijeninom neverstvu 2005. godine. Incident se desio u istom trenutku kada je i telefon poznatog para hakovan.

Glumac je na saslušanju otkrio da je prilikom poziva tadašnjeg bliskog prijatelja Danijela Krejga počeo da ga ispituje o saznanju da je u vezi sa Sijenom Miler. Takođe je dodao da je insistirao da Krejg situaciju ispriča i svojoj tadašnjoj devojci Satsuki Mičel.

Džad i Sijena raskinuli su 2006. godine, nedugo pošto je britanski glumac priznao svoju aferu sa bebisiterkom Dejzi Rajt.

Sijena se 2011. godine udala za glumca Toma Staridža, dok je Danijel Krejg od iste godine u braku sa Rejčel Vajs.

makonda-tracker