Džastin Biber obožavaocima: Budite jaki

0
Dva dana nakon što je pušten iz zatvora, kanadska mlada zvezda oglasio se prvi put putem Twitter-a kako bi svojim pratiocima rekao da će im uvek biti zahvalan na svemu.
Džastin Biber, foto: Getty images
Džastin Biber, foto: Getty images

Svet je obišla vest o hapšenju problematičnog Džastina Bibera, koji je zbog brze vožnje u pijanom ili drogiranom stanju uhvaćen na ulicama Majamija. Iako se samo nagađalo kako se Džastin trenutno oseća i da li mu je zaista nedozvoljene supstance nabavljala njegova majka, mladi pevač je odlučio da se javno obrati svima preko društvene mreže Twitter.

- Vi ste vredni bez obzira na to šta bilo ko kaže. Budite jaki i Bog je sa svima nama. Belibersi su mi promenili život. Uvek ću vam biti zahvalan - napisao je devetnaestogodišnjak na svom profilu.

Džastinovi prijatelji tvrde da je njegova majka dosta zabrinuta zbog sinovljevog ponašanja (nedavno je gađao komšijinu kuću jajima) i zavisnosti, te da mu svi savetuju da potraži stručnu pomoć. Biber je svoje problematične postupke objasnio u jednom intervjuu za US weekly.

- Mlad sam i činim greške. Sve je to deo odrastanja. Ponekada stvarno uprskam, ali zato učim iz svojih grešaka. Dobra sam osoba i imam veliko srce. Zahvalan sam Bogu na svim blagoslovima. Ne želim da propustim priliku, ali ponekad želim i da se zabavim. Ne vidim šta je loše u tome - zaključio je Biber.

makonda-tracker