Razvodi se glumac Džoš Lukas

0
Bila je to ljubav na prvi pogled, ali bračna sreća nije potrajala glumcu Džoša Lukasa, čija je žena ovog meseca podnela papire za razvod.
Džoš, Džesika Lukas, foto: Getty images
Džoš, Džesika Lukas, foto: Getty images

Nakon nešto manje od dve godine, glumac Džoš Lukas i književnica, Džesika Hendrigez, koji imaju sinčića Nou, odlučili su da se razvedu.

- Džesika je podnela papire za razvod ovog meseca u Njujorku – potvrdio je neimenovani izvor za časopis People.

Par se upoznao 2011. godine tokom šetnje pasa u jednom njujorškom parku. Kako tvrde, bila je to ljubav na prvi pogled, a dan nakon što su se uzpoznali, dvadesetosmogodišnja Džesika bila je prinuđena da kaže Lukasu da boluje od raka grlića materice.

- Bili smo u njegovom stanu i sećam se da sam razmišljala Moram da mu kažem ili da odem, jer ovo bi mogla da bude divna veza. Nekako sam izgovorila da sam bolesna i da je on prva osoba kojoj sam rekla. Rekao je da je uz mene i uvek sam osećala njegovu neizmernu podršku. Počela sam da se u njega zaljubljujem kada sam krenula na lečenje – rekla je jednom prilikom Džesika.

Nakon šest nedelja poznanstva, par se verio, književnica se uspešno oporavila, a u martu 2012. razmenili su bračne zavete. Sreći poznatog para nije bilo kraja kada se nekoliko meseci nakon svadbe rodio sinčić Noa Rev.

- Svi kažu kako je to najveća avantura u životu i ne mogu se načuditi koliko uživam u očinstvu – rekao je časopisu People jednom prilikom Džoš.

Razlog njihovog razlaza i dalje nije poznati, niti ko će dobiti starateljstvo nad malim Noom.

TAGOVI: Razvod123
makonda-tracker