Ksenija Pajčin osvojila tasmanijskog đavola

0
Pop pevačica Ksenija Pajčin u poslednje vreme blista od sreće jer je upoznala muškarca koji ju je opčinio svojom duhovitošću i šarmom
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Ksenija Pajčin više ne razmišlja o bivšem dečku Filipu Kapisodi, učesniku Velikog brata, jer je nedavno upoznala doskorašnjeg golmana Crvene zvezde Bobana Bajkovića u čijem društvu neizmerno uživa. Iako pevačica tvrdi da nisu u emotivnoj vezi, sasvim je sigurno da joj veoma prija njegovo društvo.

- Upoznali smo se slučajno pre deset dana u poznatom beogradskom kafiću i od tada se družimo. On je pre toga bio na mom nastupu u Sremskoj Mitrovici u diskoteci NOX, ali ga tada nisam videla. Nakon toga mi je poslao dve poruke, na koje nisam odgovorila. Nisam čak ni znala ko je u pitanju. Kasnije se slučajno našao u kafiću gde radi moja drugarica, a u kom sam bila sa mojim prijateljem Karamelom. Sedeli smo u zajedničkom društvu satima, ali nisam ništa provalila. Posle toga smo se upoznali i mogu slobodno da kažem da je užasno zabavan, a iz milošte ga zovem tasmanijski đavo, pošto je kao na baterije (smeh). Mnogo je glasan, lud i energičan, tako da mene mrzi da budem luda pored toliko blesavog lika. Totalni je Tomi Li! Za sada se upoznajemo i družimo, nismo u vezi, ali apsolutno gotivimo jedno drugo. Suviše je neozbiljan, pa ga za sada samo posmatram – s osmehom zaključuje Ksenija.

Ksenija Konić

makonda-tracker