Nina Badrić: Dirljivo pismo obožavateljke

0
Jedna od najpoznatijih pevačica u regionu podelila je sa svojim sledbenicima na društvenoj mreži Instagram dirljivo pismo koje je dobila od svoje verne obožavateljke.
Nina Badrić, foto: Instagram
Nina Badrić, foto: Instagram

Poznata pop pevačica Nina Badrić podelila je sa svojim fanovima na Instagramu pismo zahvalnosti koje ju je zaista dirnulo.

- Draga Nina, s obzirom na to da piše kako čitaš sve komentare, a ipak nisam želela da ovo napišem u komentarima, šaljem poruku za koju se nadam da ćeš pročitati. Želim samo da ti se zahvalim za koncert koji si održala pre 11 godina u Varaždinu.Tamo sam upoznala svog budućeg muža s kojim sam najpre bila najbolja drugarica, nakon čega se počelo rađati i nešto više od prijateljstva. Prošle godine za Dan zaljubljenih je kleknuo i zaprosio me. Na neki način, ulepšala si nam život - napisala je obožavateljka slavnoj pevačici.

Ganuta tekstom koji je primila, Nina ga je ubrzo objavila uz komentar :

- Zahvalna sam dobrom Bogu na daru muzike koji mi je dao, zbog svih vas predivnih i stvarnih ljudi i vaših života. Srećna sam što vam moje pesme znače i što vas vežu za najlepše trenutke. Tvoje je samo ono što daš.

makonda-tracker