Danijel Alibabić na Instagramu provocira Jovanu

1
Crnogorski pevač Danijel Alibabić koji je trenutno u žiži medijskog interesovanja iskoristio je ispovest svoje supruge da je gostujući u emisijama i putem društvenih mreža isprovocira.
Danijel Alibabić i Jovana Nikolić, foto: Nemanja Novaković
Danijel Alibabić i Jovana Nikolić, foto: Nemanja Novaković

Čuveni sendviči o kojima je Jovana pričala gostujući kod Ognjena Amidžića izazvali su veliku pažnju javnosti i postali hit na internetu. Ipak, mlada manekenka nije pretpostavila da će ovim potezom svom mužu Danijelu Alibabiću samo dati povoda za ismevanje koje ovih dana ne jenjava.

Jovana je, naime, svojevremeno rekla da su za vreme braka ona i Danijel živeli na tri sendviča dnevno kao i da ona nije kuvala jer nije imala od čega da skuva ili napravi bilo šta. Međutim, kod Danijela je proizvela kontraefekat.

Nakon te njene izjave, on je počeo na svaki mogući način da je omalovažava i ismeva što putem televizije i intervjua, to i putem društvenih mreža. Njegov poslednji pokušaj da isprovocira Jovanu Nikolić jeste slika koju je objavio putem društvene mreže Instagram na kojoj sa svojim prijateljima jede sendviče.

Ova fotografija usledila je nakon pisanja na Twitteru kako je za promenu pojeo burek i sličnih pokušaja da se iz Jovaninih optužbi izvuče humorom i sarkazmom. 

 

makonda-tracker