Ivan Ivanović izaziva gnev Biberovih fanova

0
Poznati voditelj čak ni posle negativnih reakcija fanova Džastina Bibera ne planira da prestane da se šali na račun poznate tinejdž zvezde.
Ivan Ivanović. Foto: Luka Šarac
Ivan Ivanović. Foto: Luka Šarac

Iako je izazvao salve negativnih komentara od sve brojnije srpske baze fanova Džastina Bibera, Ivan Ivanović ne planira da se zaustavi sa šalama na njegov račun.

Nakon što se ponovo u jučerašnjoj emisiji dotakao teme Džastina, uvredivši verovatno veliki broj njegovih fanova, odlučio je da ih dokrajči još jednim postom na društvenoj mreži Twitter, istim povodom.

Naime, u svetlu novog filma o muzičkoj pop zvezdi koji se ovih dana vrti po našim bioskopima, Ivan je u svom prepoznatljivom maniru uputio par šala na njegov račun u jučerašnjoj emisiji.

- Poslao je Džastin Biber sliku svog polnog organa Seleni Gomez preko telefona. Selena je poruku obrisala misleći da je prazan sms - rekao je voditelj, nakon čega se besnim fanovima kanadskog superstara obratio i na Twitteru.

Sada će ova deca početi da se udaraju bukvarima o glavu – rekao je on, i još jednom izazvao lavinu negativnih komentara na ovoj društvenoj mreži.

makonda-tracker