Dodela Gremija an E! kanalu

0
26. januar u 24.00h E! kanal prenosi dolazak prekrasnih zvezda na crveni tepih u noći 56. dodele najprestižnijih muzičkih nagrada – Grammy. Pridružite se Ryanu Seacrestu, Giuliani Rancic, Kelly Osbourne i Rossu Mathewsu i pogledajte Live From the Red Carpet 26

Zvezde A liste dolaze na najprestižniju dodelu nagrada muzičke industrije – Grammy. Voditelji Live From the Red Carpeta, Ryan Seacrest i Guliana Rančić prenosiće, s dve lokacije, svaki detalj s crvenog tepiha i uživo intervjuisati najveće zvezde A-liste. U međuvremenu, Ross Mathews i Kelly Osbourne analiziraće svako odelo i toaletu zvezda koje će prošetati holivudskim crvenim tepihom. E-online stranica (http://uk.eonline.com/) celog će dana ažurirati sadržaj i objavljivati slike, delove intervjua, kao i prognoze ko je kući otići s Grammyjem. E! Entertainment gledaocima prenosi svaku sekundu stapanja muzike i Hollywooda u neverovatnoj noći 56. dodele Grammy nagrada, 26. januara u 24.00 sata.

Dok će crvenim tepihom šetati Katy Perry, Justin Timberlake, Taylor Swift, Jay Z, Beyonce i ostalo plemstvo pop, R&B, country i rap muzike, Giuliana Rancic, Kelly Osbourne, Terrence Jenkins i George Kotsiopoulos dan će započeti dvosatnim odbrojavanjem, diskutujući o nominacijama, najnovijim vestima iz Staples Centra, kao i modi. U 24.00h Ryan Seacrest, Giuliana Rancic, Ross Mathews i Kelly Osbourne javljaće se uživo sa crvenog tepiha, dok će istim šetati najpoznatiji muzičari današnjice. Nakon svečane dodele E! nastavlja s prenosom After partyja čiji će domaćini biti Terrence Jenkins, Christina Milian i Pauly D.

Ne propustite prenos dodele Grammy nagrada u nedelju, 26. januara u 24.00h na E!Entertainment kanalu.

makonda-tracker