Mila Kunis: Lepota košta

0
Ako ste oduvek zavideli prirodnoj lepoti holivudskih diva, razmislite još jedanput: i one idu do neverovatnih granica kako bi postigle izgled na kom će im zavideti. Tako je Mila Kunis nedavno potrošila čak 20.000 dolara na ulepšavanje povodom dodele nagrade Zl
Mila Kunis, foto: Getty images
Mila Kunis, foto: Getty images

Kada holivudske lepotice kroče na crveni tepih, teško je pronaći im zamerku budući da plene svojom lepotom i besprekornošću svog izgleda osvajaju ceo svet. Ipak, u prilog tome koliko truda je uloženo u njihov izgled govori činjenica da je Mila Kunis potrošila čitavo bogatstvo kako bi na crvenom tepihu povodom dodele nagrade Zlatni globus izgledala besprekorno.

Mila je, naime, bila odlučna da se pokaže u najlepšem svetlu tom prilikom pa je uložila za nijansu previše novca kako bi za ovaj događaj uklonila nadutost sa lica koja je već neko vreme brine.

I dok ne žali novac potrošen na proizvode za negu tela, Mila je svojevremeno priznala i da kupuje veoma skupu odeću poput haljina koje su dizajnirale sestre Meri Kejt i Ešli Olsen ali i da ume da pretera sa ovim preskupim artiklima.

Mila je svojim postupkom pokazala ženama širom sveta da blistavost sa crvenog tepiha itekako ima svoju cenu.

makonda-tracker