Džastin Biber: Mama mi je davala drogu

0
Nakon što je juče uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i pod uticajem narkotika, pevač je priznao da ga lekovima snadbeva majka.
Džastin Biber, foto: mugshot
Džastin Biber, foto: mugshot

Džastin Biber je juče ujutru uhapšen zbog više krivičnih dela, među kojima su vožnja pod uticajem alkohola, kanabisa i određenih prepisanih lekova. Nakon nekoliko sati u zatvoru, Džastin je pušten na slobodu.

Pevač kome je 19 godina pozdravio je fanove koji su se okupili ispred pritvora kako bi mu pružili podršku. Bieber se pojavio sa tamnim naočarima, kapuljačom preko glave i sve to na krovu crnog džipa, mašući svojim fanovima.

Tinejdž zvezda je tokom ispitivanja odao da ga određenim lekovima snabdeva majka Peti, ali i da on nema recepte već ih ona nabavlja za njega. Džastin je zatim istakao da nije znao da ti lekovi izazivaju zavisnost. Kako navodi portal TMZ, on je znao je da uzima tablete za anksioznost, ali nije bio siguran koje tačno.

I dalje je nepoznato da li Džastin govori istinu ili je možda lažirao recepte kako bi glasili na majčino ime.

Biber je uhapšen u četvrtak ujutru zbog vožnje u pijanom stanju, nakon čega mu je određen pritvor i kaucija od 2500 dolara. Strani mediji prenose da se Džastin još uvek nije video sa majkom i da je za sada izbegava.

makonda-tracker