Marija Kilibarda: Moje krstarenje džunglama

1
Svoje prvo ovogodišnje putovanje voditeljka Marija Kilibarda počela je u Njujorku, odakle je preko Majamija stigla do Kostarike. Tu je doživela najrazličitije doživljaje od kojih joj zastaje dah dok o njima priča.
Marija Kilibarda, Foto: Privatna arhiva
Marija Kilibarda, Foto: Privatna arhiva

Prvog dana nove 2014. godine, voditeljka Marija Kilibarda (33) krenula je na egzotično putovanje koje će dugo pamtiti i prepričavati. Tokom pauze u televizijskoj sezoni, ona je osmislila svoju egzotičnu avanturu koju je započela u Njujorku, potom je produžila za Majami, a onda stigla i na krajnju destinaciju - Kostariku.

- Odmah nakon novogodišnje noći koju sam provela sa bliskim prijateljima u D baru, direktno iz lokala otišla sam na aerodrom. Reprizu dočeka provela sam sa prijateljicom Aleksandrom koja živi u Njujorku i tamo sam ostala dva dana. Baš u tom periodu ovaj grad zahvatilo je veliko nevreme, ali imala sam sreće, pa sam uspela da uhvatim poslednji avion za Majami i u pravi čas stigla u toplije krajeve. Inače, Majamiju se uvek rado vraćam onoliko koliko mi to slobodno vreme i finansije dozvoljavaju – počinje Marija sumiranje utisaka koju ipak ovoga puta  najlepša sećanja vežu za Kostariku na koju je išla prvi put.

 

Danilo Mašojević

 

Kompletan tekst i najzanimljivije fotografije očekuju vas u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od petka 24. januara.

 

 

makonda-tracker