Bane Trifunović u borbi za planiranje potomstva

0
Poznati glumac najavljuje konkurs Udruženja za reproduktivno zdravlje Mislim kad volim. Uključi mobilni i kreni u razmišljanje...
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Udruženje za reproduktivno zdravlje, u cilju edukacije mladih o značaju planiranja porodice, pokreće konkurs za najoriginalniji video klip snimljen mobilnim telefonom na temu Mislim kad volim. Konkurs će biti otvoren do 25. juna 2009. godine, a svako ko pošalje bar jedan video klip u trajanju do dva minuta i veličine fajla do dva megabajta na mail volim@21dan.com dobiće poklon, najboljih deset radova očekuju paketi karata za Exit, a pobednika očekuje posebno iznenađenje.

- Prateći savremene modele komunikacije želimo da se približimo mladima i nagradimo kreativnost, ali je cilj podstaći mlade da bezbedno planiraju budućnost, što je danas moguće samo uz upotrebu savremene kontracepcije, odnosno kondoma, pilule i hormonske spirale - izjavio je Branislav Trifunović, glumac i prijatelj Udruženja za reproduktivno zdravlje.

- Važno je razmišljati unapred, jer reproduktivno zdravlje mora da se sačuva, naročito kada su parovi mladi i ne osećaju odgovornost, sve do momenta kada je žena spremna za potomstvo.

Svi pristigli radovi biće postavljeni na veb sajtu www.21dan.com. Žiri sastavljen od lekara Udruženja, novinara i promotera kampanje, odabraće najboljih 10 radova i uručiti nagrade, a krajem juna najbolji radovi biće izloženi u jednoj beogradskoj galeriji.

makonda-tracker