Kim Kardašijan i Kanije Vest: Venčanje neće biti u Versaju

0
Poznati par se ipak neće venčati u palati Versaj, što znači da nastavljaju pretragu za idealnim mestom u Parizu
Kim Kardašijan i Kanije Vest, Guliver/Getty Images
Kim Kardašijan i Kanije Vest, Guliver/Getty Images

Iako u medijima već duže vreme kruži priča o navodnom venčanju slavnog para u bajkovitom dvorcu Versaj, ceremonija će se ipak održati na nekoj drugoj lokaciji.

Ova informacija potvrđena je i na službenom twitteru dvorca.

- Venčanje se neće održati u dvorcu. Ceremonija bi previše remetila ostale goste i radnike – kazao je nepoznati izvor za portal Radar online.

Čuvena palata  izgrađena je u 17. veku, a poznata je zbog svoje raskoši i elegancije. U palati je najpopularnija Dvorana ogledala, međutim Kim smatra da neće biti dovoljna jedna sala već čitav dvorac.

 Kanije i Kim obavešteni su i pre samog puta da dvorac ne mogu unajmiti, međutim bili su uvereni da će svojim dolaskom ubediti nadležne.

- Par će nastaviti obilazak privatnih imanja i zamaka po regiji. Traže nešto raskošno, ali i sigurno kako bi sačuvali svoju intimu - izjavio je izvor za portal

Osim što je par u centru pažnje zbog priprema oko venčanja, nedavno se Kim našla na udaru rasističkog napada kada je grubim rečima napao tinejdžer. Kanije je izjavio kako će podneti optužnicu zbog uznemiravanja.

- Niko nema pravo tako da uznemirava Kim. Prešao je svaku granicu – izjavio je Kanije za portal HollywoodLife.

 

makonda-tracker