Nega lepote na nivou zvezde - kako se neguje Ceca Ražnatović

1
Kako Svetlana Ražantović neguje svoju kožu i koji joj tretmani najviše prijaju, ali i kakvi preparati su neophodni za hidrataciju, objašnjava naša stručna saradnica Dragica Kuzman Petrović.
Svetlana Ceca Ražnatović. Foto: Miloš Nadaždin
Svetlana Ceca Ražnatović. Foto: Miloš Nadaždin

Jednu od najlepših žena naše estrade Svetlanu - Cecu Ražnatović majka priroda obdarila je lepim licem, vratom i dekolteom, ali da bi održala svoju lepotu i njoj je potrebna odgovarajuća nega. Kako već godinama dolazi u moj salon, Ceca je moj rado viđen klijent ali i prijatelj, pa joj uvek priredim dobrodošlicu  jednim od najnovijih bioloških tretmana iz sveta profesionalne kozmetike. Ovoga puta to je biološka maska laboratorije Pab sa efektom hidratacije, koja nadoknađuje koži sve što joj nedostaje, a pre svega vodu.

Reč je o maski koja svojim aktivnim sastojcima iz prirode deluje umirujuće na kožu lica, hrani je i čini mekom i baršunastom. Ova pil-of maska sastoji se iz dve komponente: praha u kesici i tečne solucije u bočici. Prah sadrži pšenične ceramide, morske alge bogate mineralnim solima, oligoelementima i proteinima, kao i vitaminima A, E, F i K.  Njegovo dejstvo pojačava rastvor sa blagotvornom alojom verom, biljnim ekstraktima i nezamenjivom hijaluronskom kiselinom koja ima funkciju zadržavanja vode u površinskim slojevima epiderma.

 

MASKA ZA DEO OKO OČIJU

Imajući u vidu to da život i karijeru naše najveće zvezde na estradnom nebu ne mimoilaze stres i napetost, maska za predeo oko očiju, najosetljiviju regiju kože lica, sastavni je deo tretmana. To je pažljivo odabrana maska iz laboratorije Pab koja daje blistavost i svežinu, poboljšava mikrocirkulaciju i otklanja umor. Istovremeno, ona briše podočnjake i kesice ispod očiju. Tretman čine tri elementa: prah, rastvor i krema. Pirinčani prah i morske alge daju mekom tkivu oko očiju otpornost, a kolagen morskog porekla zahvaljujući hidrantnim svojstvima pegla eventualne bore i borice koje se neminovno stvaraju. Vitamini, biljni ekstrakti i ružina vodica iz rastvora čine ovu regiju baršunastom dok krema omogućuje idealnu masažu. Parafin i lanolin  zaduženi su za mekoću i elastičnost, a vitamin E za podmlađivanje i sprečavanje dehidratacije kože.

TRETMAN  BISTE

Ovaj tretman je učvršćujući, okrepljujući, ali omogućava i da se redovnom negom popravi mišićni tonus i postigne čvrstina poprsja, zapravo elastičnost košuljice grudi koja je njihova prirodna podrška. Maska iz laboratorije Pab sastoji se od praha i dva rastvora koji kad se pomešaju daju homogenu masu. Njeni sastojci - morske alge i morski kolagen, vitamini i biljni ekstrakti, ružina vodica, glicerin, vitamin PP i ekstrakt pomorandže ubrzavaju proces regeneracije i oporavljanja tkiva. Koža je hidrirana, meka i elastična. Ova maska Ceci izuzetno prija jer daje svežinu i nežnost, kao i osećaj komfora.

makonda-tracker