Novi dom Kortni Kardašijan vredi 8 miliona dolara

0
Jedna od sestara Kim Kardašijan i zvezda rijaliti šoua Keeping Up with Tha Kardashians kupila je skupocenu, luksuznu kuću u komšiluku Džastina Bibera
Kurtni Kardašijan, foto: Getty images
Kurtni Kardašijan, foto: Getty images

Šest soba, devet kupatila, košarkaški teren, bazen, spa centar, bašta za roštilj, voćnjak i povrtnjak, kao i druge pogodnosti prostiru se na oko dvanaest hiljada kvadratnih metara i samo su deo nove vile porodice Kortni Kardašijan. Zajedno sa svojim suprugom Skotom Dislikom, sinom Masonom i ćerkom Penelopom, Kortni se uskoro useljava u ovu raskošnu kuću, koja se nalazi u Kalabasu, u Kaliforniji.

Inače, u ovoj kući, koja je izgrađena pre samo dve godine i dizajnirana od strane arhitekte Ričarda Landrija, do skora je boravio Kejšan Džonson, bivši igrač američkog fudbala. Možda je jedan od razloga Džonsonove selidbe bio i nemili incident kada je Džastin Biber u svom belom ferariju umalo udario u njega i njegovu trogodišnju ćerku. Razjareni Džonson jurio je Džastina do ulzanih vrata njegove kuće i više dana pokušavao da stupi u kontakt sa njim, ali bio je bez uspeha.

makonda-tracker