Neda Ukraden zablistala na snimanju spota

0
Aktuelni singl popularne pevačice Neću prežaliti uskoro će biti ekranizovan
Neda Ukraden; foto: Andrej Damnjanović
Neda Ukraden; foto: Andrej Damnjanović

Pevačica Neda Ukraden je priču oko singla opisala kao mali zimski predah od brzih ritmova, ali je isto tako istakla da veruje kako će pesma dodirnuti srca mnogih obožavatelja.

Pravog predaha za Nedu i njenu ekipu nema, pa se tako ovih dana snimao i video spot, a pevačica je pokazala zavidnu figuru i u 63. godini. Snimalo se na ušću reke Save u Dunav u apartmanu jednog poznatog beogradskog hotela. Rediteljska palica pripala je Andreju Damnjanoviću, koji je sa Nedom sarađivao na prethodnim projektima.



- Snimanje video spota prošlo je u veseloj atmosferi, svi smo se lepo zabavili. Jedna od zanimljivosti sa snimanja, svakako su trenuci u kojima su se malo zaigrali, pa su neke od scena podsećale na one iz filmova za odrasle, ali se na kraju sve završilo u granicama pristojnosti. Komentari na pesmu su odlični, iznenadilo me sve što sam čula i drago mi je da se publici svideo singl, nadam se da će tako biti i sa video spotom - rekla je Neda Ukraden o snimanju video spota.

Uz Nedu Ukraden u video spotu pojavljuje se i dvoje mladih ljudi, koji će svojom pojavom dodatno naglasiti priču oko pesme.

makonda-tracker