Brena se vraća sa Balija zbog bolesne majke

0
Pevačica i njen suprug Boba Živojinović prekratili su svoje egzotično putovanje povodom 22 godine braka budući da Brenina majka ide na operaciju oba kolena.
Lepa Brena. Foto: Luka Šarac
Lepa Brena. Foto: Luka Šarac

Dvonedeljni odmor kojim su se Brena i Boba častili povodom 22 godine braka, iskoristili su za potpuni odmor ispunivši svoje dane potpunom relaksacijom i to na više različitih destinacija. Poznati par je prvo tradicionalno uživao u detoks tretmanima na Tajlandu, a zatim su produžili na Bali ali su ipak morali da se vrate kući pre vremena zbog zdravstvenog stanja Brenine majke, Ifete Jahić.

Nekoliko puta je Breninoj majci hirurški zahvat otkazivan ali je izvesno da Ifeta ovog puta ide u bonicu. Ipak, Brena je svojevremeno izjavila da ne želi o ovim problemima da priča za javnost, istakavši da nije ukusno da o tome govori.

- Publicitet te vrste mi ne prija, zdravstveni problemi nisu tajna, ali nije mi drago da o tome javno govorim. Ja sam tu da zabavim narod, a ne da jadikujem. Kad sve prođe pričaću o tome kao jednom novom iskustvu - rekla je tada pevačica.

makonda-tracker