Nina Badrić i Sandra Meljničenko: Foto–album iz Pariza

2
Nakon odličnih koncerata u Splitu i Mariboru Nina Badrić spakovala je ponovo svoje kofere te otputovala u Pariz na nedelju visoke mode. Tamo se našla sa dugogodišnjom prijateljicom Sandrom Meljničenko sa kojom je uživala u pariskim danima, modnim revijama haut
Nina Badrić i Sandra Meljničenko
Nina Badrić i Sandra Meljničenko

Dve dame odgledale su revije najboljih svetskih dizajnera poput Versacea, Chanela, Diora iz prvih redova, a uživale su i u sjajnoj gastronomskoj ponudi koju u obilju nudi Pariz, po mnogima najlepši grad na svetu.

Ženski vikend je bio prepun susreta sa mnogobrojnim svetskim poznatim facama kojih je ovaj grad tradicionalno pun u nedelji visoke mode pa su se Nina i Sandra mogle sresti u društvu Azzedina Alaie, Pedra Almadovara, Mire Dume, repera Asap Rockya.

Nina i Sandra  upoznale su se pre gotovo devet godina upravo u Parizu na nedelji visoke mode te su večerom u kultnom Costesu nazdravile svom prijateljstvu.

Sandra se vratila svojim porodičnim obavezama, a Nina Badrić u Zagreb gde već ovih dana ulazi u studio te počinje rad na novim pesmama.

Na predstojeći Dan zaljubljenih srećešće se sa svojim obožavateljima u Subotici gde će nastupiti prvi put u svojoj karijeri te će održati koncerte u Niš 7.marta u, Novom Sadu za 8.mart te u Beogradu 12.4, u  Sava centru.

Nikola Rumenić

 

 

 

makonda-tracker