Keti Peri: Nevinost sam izgubila na prednjem sedištu Volvoa

0
Sve popularnija američka pevačica ovog meseca dala je intervju za časopis GQ i njemu otrila najintimnije detalje svog života.
Keti Peri. Foto: Getty images
Keti Peri. Foto: Getty images

Dvadesetdevetogodišnja Keti Peri ispričala je, između ostalog, da je nevinost izgubila na prednjem sedištu automobila, i to kada je imala 16 godina.

- U pitanju je bio volvo sedan - rekla je pevačica.

Ona je u istom intervjuu otkrila i da je bivši suprug Rasel Brend nikada nije posetio na turneji, ali i da veruje u vanzemaljce.

- U velikoj meri verujem u astrologiju, i verujem da nismo sami u svemiru. Da li je moguće da smo toliko arogantni da mislimo da smo jedini u kosmosu - kaže ona.

Pevačica u intervjuu za časopis u GQ insistira na tome da je stoprocentno prirodna, te da nikada nije izvršila nijednu plastičnu operaciju.

- Kad sam bila klinka, molila sam se Bogu da mi odgovori na molitve i podari mi ogromne grudi. Toliko velike, da ne mogu da vidim stopala kad legnem na leđa! On je uslišio moje molitve, ali nikada nisam mislila da će situacija biti takva da će mi, kad legnem, upadati u pazuhe - navodi Keti kroz smeh.

TAGOVI: Keti Peri123
makonda-tracker