Prestigla Jelenu Karleušu: Seka Aleksić obara rekorde na društvenim mrežama

5
Popularna pevačica nastavlja da niže rekorde na socijalnim mrežama
Seka Aleksić; foto: Story press
Seka Aleksić; foto: Story press

Folk pevačica Seka Aleksić poznata je po svojoj bliskoj komunikaciji sa fanovima koji verno prate njen rad. Danas njen Facebook profil broji više od 565.700 fanova, čime je odmah posle Svetlane Ražnatović druga u Srbiji u rangu estradnih ličnosti. Iza sebe je ostavila pevačicu Jelenu Karleušu sa manjim brojem fanova.

- Hvala vam dragi moji. Nije bitno koga sam prešišala, ponosna sam na činjenicu da su moji pratioci pravi, a ne kupljeni. I da se ne zaboravi, imam najbolje fanove na svetu - ponosno je izjavila Seka preko svoje Facebook stranice.

Na svom Twitter nalogu pevačica ima više od 70.000 ljudi koji je prate, a jedina je ličnost sa estradne scene Srbije koja ima verifikovan nalog na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Seka Aleksić je profil medijske ličnosti koji voli direktnu komunikaciju sa ljudima koji prate njenu karijeru, pa tako ne propušta priliku da im se obrati bilo kojim povodom.

Podsećanja radi, pre ekspanzije socijalnih mreža u našoj zemlji Seka je tada prva na javnoj sceni komunicirala sa fanovima putem zvaničnog foruma.

makonda-tracker