Humanitarne akcije u znak sećanja na Tošeta Proeskog

0
U susret obeležavanju rođendana velike balkanske zvezde Tošeta Proeskog, Forum mladih Makedonaca zajedno sa Tošetovim fanovima u Beogradu organizuje niz humanitarnih aktivnosti za vikend 25. i 26. januara.
Toše Proeski, foto Dejan Milićević
Toše Proeski, foto Dejan Milićević

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije biće organizovana u subotu 25. januara u autobusu na Trgu republike, od 10 – 16 časova. Posetioci će imati prilike da slušaju Tošetovu muziku, a prvih 30 davalaca krvi dobiće i lepe poklone od naših prijatelja - sponzora. 

Od 16:30 časova u crkvi pored Hrama Svetog Save biće održan pomen. 

U nedelju 26. januara od 10 – 16 časova biće organizovana akcija prikupljanja pomoći za decu Beograda u regionalnoj kancelariji Nacionalnog saveta Makedonaca u Hilandarskoj ulici br. 4 – I sprat.

Za vas sitnica, za njih veliki dar – proverite ormare i kutije sa igračkama. Sigurno imate nešto što možete pokloniti i osetiti se lepo jer ste učinili humano delo za one koje imaju malo. Neki od predloga za darivanje: šalovi, kape, rukavice, majice, čarape, džemperi, jakne, igračke, patike, cipele, društvene igre, knjige, sveske, skolski pribor, slatkisi ...i sve one stvari koje su neophodne svakom dečaku i devojčici uzrasta do 18 godina. 

Od 21 sat u Bitef art kafeu biće organizovana velika humanitarna karaoke žurka sa Euterpa bendom, ulaz 300 din.

makonda-tracker