Lady Lee u zemlji Sulejmana

0
Atraktivna r&b, pop haus pevačica Lady Lee (Lidija Popović) privodi kraju pripreme za snimanje spota za novi singl Boy Toy, a pre nego što krene na poslovni put u Južnu Afriku, gde će snimati, otišla je na kraći odmor u jedan od njenih omilenih gradova Ist
Lady Lee. Foto: Privatna arhiva
Lady Lee. Foto: Privatna arhiva

Zgodna pevačica odsela je u hotelu Four Seasons, gde je uživala u svim blagodetima koje hotel pruža, spa tretmanima, ukusnoj hrani i bazenu.  Na svom facebook i twitter profilu, kao i instagramu, svakodnevno je postavljala fotografije sa putovanja, a među njima je i seksi fotka sa bazena, na kojoj Lady Lee pozira u bikiniju. Svoji izgledom privukla je pažnju mnogih turista, a u Istanbulu je posetila i turističke lokacije na kojima se snima njena omiljena serija Sulejman Veličanstevni.

- Oduševljena sam serijom i to je jedina turska serija koju gledam! Topkapi palata me je ostavila bez daha i poptuno razumem sve one žene iz Sulejmanovog harema koje su se svim sredstvima borile da mu se približe i da postanu deo svog tog sjaja, luksuza i moći - kaže kroz smeh mlada pevačica, koja je upravo u zemljama Bliskog istoka vec ostvarila uspeh: njeni spotovi se emituju na njihovim televizijama, a spot Hudini koji je snimala u Kataru je svojevrsna promocija te zemlje.

Ono što sada sledi je video klip za numeru Boy Toy, u kojoj rep deonice peva američki reper Džej Ar D Bist (J R The Beast) i čija se premijera očekuje sledećeg meseca.

makonda-tracker