Adrijana Lima dobija srpsko državljanstvo

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Ivana

27-05-2009 21:29h
Svaki komentar je suvisan... Lepi su oboje,ali ipak svaka osoba na ovom svetu je lepa na svoj nacin... Ne treba ljude deliti na lepe i ruzne... Svako ima ono nesto sto ga cini lepim...

27-05-2009 16:45h
ups! eto sada najlepse srpkinje. bice ljubomorne ove nase...

27-05-2009 21:17h
Kada stizu narucene stvari iz Story-ja?

Ivona

27-05-2009 23:37h
@Karolina
Molim te, kako ti pada na pamet da kazes da je Tijana Stajsic lepsa od Adriane Lime? Pa to je smehotresno!

Karolina

27-05-2009 20:20h
Srpkinje nemaju sta da budu ljubomorne jer su takodjer i one mnogo lijepe djevojke isto tako kao brazilke. Tijana Stajsic mnogo lici na Adrianu Limu. Adriana lima je lijepa ali smatram da je Tijana Stajsic ipak ljepsa. Svako ima svoj ukus. Marko i Adriana su divan par. Zivjeli Srbi!!!!

kokoda

29-05-2009 00:19h
Nije Adriana Lima, nego je Dacic lima, pa vidi bre koliki je.

anja

31-05-2009 10:16h
Pa da,dodje neko iz Brazila i expresno dobije nas pasos,a mi Novosadjani nocima cekamo na red da bismo dobili dokumenta.Nasa posla!! Bravo Ivice!!

Nada

15-06-2009 16:28h
DRago mi sto da ne , nek je vise lepih i dobrih i pametnih Srba! Al, malo nije fer ... jer, sam ja majka troje dece (a nisam ni tako ruzna) morala podneti zahtev za sebe i za troje dece da dobijemo drzavljanstvo zarad novog pasosa: i deca i ja RODJENI u BEOGRADU al' smo imali crnogorsko drz.jer su nam tate Crnogorci! ane Brazilci:). I TO LEPE TATE IMAMO!. Zivele TATE CRNOGORCI!
A da li ce Adri da trazi vize kao Srpkinja - eeeeeeeeeee, ako ce to da "pogura" nas Srbe (stare i novopecene) na "belu" (sa "crne" liste) onda neka joj daju Srpsko sto da ne! Adri je svetska, al' sada nasa!!!! Srbi ce je voleti i kad ne bude lepa jer su emotivci, vole kad ih neko voli :) Jos ako njena lepota predje na Dacica - SRBIJI tj SRBIMA NECE BITI RAVNIH ... globalno... Od Srbije do Brazila (umesto od Vardara pa do Triglava ). ZIVELI!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: