Dru Barimor: Neću dozvoliti ćerki da se slika za Playboy

0
Dru Barimon ne žali zbog svoje divlje mladosti, ali to ne znači da bi volela da njena ćerka krene istim takvim putem.
Dru Barimor, Guliver/Getty Images
Dru Barimor, Guliver/Getty Images

Tridesetšestogodišnja glumica, koja je trenutno nosi drugu ćerkicu, otkriva kako ju je majčinstvo promenilo.

- Ne kažem da sam imala osećaj slobode u svakom trenutku, nemam ni sada. Ali volim kada sam izloizložena duhovitim i nesavršenim stvarima u životu. Ono što ne volim jeste da nešto pokušam da napravim savršenim, ako to ne može da bude – počela je priču Dru.

Ova slavna glumica sa 13 godinu otišla je na rehabilitaciju od zloupotrebe alkohola i droge. Kasnije je pokušala samoubistvo, a sa 15 godina je postala nezavisna od roditelja. U 19. godini pozirala je za Playboy i razvela se od Džeremija Tomasa.

Danas je Dru Barimor u trećem braku, a ponosna je majka petnaestomesečne ćerke Olivi.

Na pitanje šta ako bi njena ćerka sa 19 godina želela da se slika za Playboy, Dru je rekla da joj ne bi dozvolila.

- Mislim da joj ne bi dozvolila. Ne želim da utičem previše, ali moj život bi trebalo da bude kapija za tuđe. To je moj put – rekla je glumica i dodala da se ne žali ni zbog čega u životu, ali da sada sve gleda drugim očima jer je u poziciji majke.

Majka, uskoro dvoje dece, trebalo bi da bude uzor za njihov životni put i da im služi za primer.

- Šta god da sam doživela u životu deo je moje životne priče i ja sam ponosna na to. Ali sada sam neko drugi,  sada se budim rano i radim po ceo dan, verujem u dobrotvorni rad, poslovno sam orijentisana, vredna, odgovorna i rešavam probleme – priča glumica o svojoj promeni od kada je postala majka.

 

makonda-tracker