Novi zaplet sage o Alibabićima

0
Naime, izgleda da je snimak seksa koji su Jovana i Danijel snimali tokom svog medenog meseca izašao u javnost…
Jovana Nikolić i Danijel Alibabić, Foto: Nemanja Novaković
Jovana Nikolić i Danijel Alibabić, Foto: Nemanja Novaković

Kraj priče o Alibabićima se ne nazire, budući da se sada ispostavilo da su se Jovana i Danijela medenom mesecu na Kubi snimali tokom seksa, i da je davno izgubljeni video-klip navodno procureo!

- Stvarno hoću da stavim tačku na taj brak i na sve gadosti koje sam rekla ishitreno, iz besa. Definitivno ne želim više da komentarišem ovu propast – zaključila je Nikolićeva - Danijel i Jovana se nisu čuli od razlaza, a ona se plaši da će on sada snimak njihovog seksa da iskoristi protiv nje i da mu je to kec iz rukava. Naime, on je ubrzo posle njihovog putovanja na Kubu navodno izgubio mobilni sa tim klipom, a verovatno ga je negde sačuvao i sada planira da ga objavi u medijima kako bi je povredio – rekao je izvor blizak misici.

Postojanje kompromitujućeg videa potvrdila je i Nikolićeva, koja je prestravljena saznanjem da taj snimak i dalje postoji.

- Nije mi prijatno da znam da postoji mogućnost da taj video ugleda svetlost dana. Mi smo se snimali na medenom mesecu i to na njegovo insistiranje, međutim, on mi je rekao da je mobilni izgubio i sada ne znam odakle priča o tom snimku – rekla je ona za Telegraf.

makonda-tracker