Madona: Nisam rasista, oprostite mi

0
Madona se javnosti izvinila zbog natpisa ispod fotografije na Instagramu - u kome koristi nedozvoljene i rasistički obojene reči. Naime, nakon što je nedavno objavila jednu na kojoj njen 13-godišnji sin Roko drži bocu žestokog alkoholnog pića, sada je uz fotog
Madona. Foto: Getty images
Madona. Foto: Getty images

- Niko se ne kači sa njim. Mama kaže da će te nakautirati #crnjo  – napisala je Madona ispod fotografije svog trinaestogodišnjeg sina.

Odmah su se javili uvređeni obožavatelji koje je jednako nepristojno sočno opsovala, ali ubrzo se ipak predomislila i obrisala fotografiju sa spornim komentarom.

Zatim se i izvinila za ovaj ispad.

– Žao mi je ako sam ikoga uvredila upotebivši reč na N na svom Instagramu. Nisam je upotrebila na negativan način. Nisam rasista. Ne mogu da opravdam upotrebu te reči, ali smatram da je njena upotreba stvar namere. Napisala sam je od milja svom sinu koji je belac. Shvatam da je reč provokativna i izvinjavam se ljudima koji su stekli pogrešan utisak. Oprostite mi. Nisam rasista – napisala je slavna pevačica.

Nakon toga, ova kontroverzna pevačica nastavila je da se izvinjava i traži oproštaj.

- Shvatam da je reč provokativna i izvinjavam se ako sam nekim ljudima odala pogrešan utisak. Oprostite mi.

Ipak, ovo nije prvi put da je Madona pogrešila sa svojim objavama na Instagramu.

Pri početku ovog meseca ona je objavila Rokovu kontroverznu fotografiju sa flašom džina.

- Niko nije pio, samo smo se zabavljali. Smirite se i malo razvijte smisao za humor. Nemojte da mi godina krene sa osudama – napisala je Madona ispod te fotografije.

 

Da podsetimo, Madona je svojevremeno usvojila sada osmogodišnjeg Dejvida Bandu i Mersi Džejms, poreklom iz Malavija.

Sina Roka dobila je 2000. u braku s rediteljem Gajem Ričijem, dok je 17-godišnju Lurd Mariju Čikone Leon dobila je u vezi sa ličnim trenerom Karlosom Leonom.

makonda-tracker