Razvode se Mišel i Barak Obama?

1
Naslovna strana američkog tabloida National Enquirer donosi priču o razvodu predsednika SAD-a Baraka Obame i njegove supruge Mišel. Prvi čovek Amerike i njegova žena navodno su u ratu, a razvešće se 2016. godine, čim njemu istekne drugi mandat.
Barak i  Mišel Obama, Guliver/Getty images
Barak i Mišel Obama, Guliver/Getty images

Prema pisanju tog časopisa, sukobi prve dame SAD-a i Baraka Obame započeli su minule godine, nakon komemoracije bivšem predsedniku Južne Afrike Nelsonu Mandeli. Tada je Obama vreme provodio sa atraktivnom danskom premijerkom Hel Torning-Šmit.

Mediji su pisali kako je Mišel pucala od ljubomore i danima nije razgovarala sa suprugom. U međuvremenu je saznala i da Obama navodno redovno održava vanbračne afere, u čemu ga prikriva njegovo obezbeđenje.

Nakon šokantnog otkrića, prva dama Amerike odlučila je da će njih dvoje da spavaju u odvojenim sobama, a razvod je samo pitanje vremena. Supružnici će ga najverovatnije odložiti za dve godine, kada Obami istekne mandat.

Nakon odlaska iz Bele kuće, on navodno planira da ode na Havaje, gde je odrastao, dok će Mišel ostati u rodnom Vašingtonu, sa njihove dve ćerke.

National Enquirer poziva se na pouzdane izvore bliske supružnicima, a oni se još o svemu nisu oglasili. Njihovi glasnogovornici celu su priču nazvali besmislenom, dodavši kako su Mišel i Barak jedan od najsrećnijih parova na svetu.

makonda-tracker