Džesika Simpson: Moj recept za mršavljenje

0
Iako je za malo više od godinu dana na svet donela dvoje dece, slavna glumica i pevačica otkrila je u čemu je tajna njenog ekspresnog vraćanja figure koju je imala pre porođaja.
Džesika Simpson, foto: Getty images
Džesika Simpson, foto: Getty images

Plavokosa lepotica nedavno je donela na svet svoje drugo dete, i ponovo, ubrzo nakon porođaja uspela da kilažu vrati na onu koju je imala pre trudnoće. Mnogi su se pitali na koji način joj to polazi za rukom, a lepa glumica i pevačica otkrila je da je tajna u njenom načinu ishrane, te sa svojim fanovima i sa svima onima koji imaju problema sa održavanjem idealne telesne težine, podelila recept za jelo koje rado priprema i konzumira, a koje joj i te kako pomaže na putu do savršene linije.

Pečena jaja i povrće na italijanski način
 
Za 4 porcije potrebno je 500 g paradajza, 1 crvena paprika, 1 tikvica, glavica crnog luka i 2 veća čena belog, pola kašičice sušenog bosiljka, pola kašice soli, četvrtina kašičice mlevenog crnog bibera, 4 cela jaja i četvrtina šolje parmezana.
 
Priprema:
 
Povrće iseći na krupnije komade, crni luk po dužini, beli luk izgnječiti i sve sastojke, osim jaja i parmezana, grilovati u tiganju 30 minuta uz povremeno mešanje.
 
Zatim presuti u posudu za pečenje. Napraviti četiri udubljenja i u svako sipati po jedno jaje, koje treba posuti parmezanom. Pecite najviše 25 minuta, u rerni ugrejanoj na 200 stepeni Celzijusovih.
 
Ovaj obrok sadrži samo 157 kalorija, 6 g masti od kojih 2 g trans masti, 191 mg holesterola, 455 mg natrijuma, 15 g ugljenih hidrata, 12 g proteina, 142 mg kalcijuma.

makonda-tracker