Ešton Kučer: Redak dijamant za Milu

0
Uskoro bismo na ruci Mile Kunis mogli videti prsten sa retkim dijamantom, koji je njen verenik Ešton dao da se ugradi na verenički prsten namenjen njoj.
Ešton Kučer i Mila Kunis. Foto: Getty images
Ešton Kučer i Mila Kunis. Foto: Getty images

Ešton Kučer je za svoju voljenu verenicu Milu Kunis naručio redak dijamant u vrednosti od 2.9 miliona američkih dolara, koji će se ubrzo sjajiti na njenoj ruci.

- Ešton uskoro planira da zaprosi Milu. Tražio je dopuštenje i od njenog oca na venčanju njenog brata prošle godine i odmah nakon toga naručio dijamantski prsten – rekao je tajni izvor britanskom magazinu Closer.

Prsten za Milu Ešton je poručio u zlatari Gemfields, za koju Mila radi kao ambasadorka i zaštitno lice.

- Zamolio je dizajnerku Arpitu Navlaku da napravi prsten od 18-karatnog zlata u koje bi se ugradilo 25 ružičastih dijamanata – izvor je nadodao.

Priče o tome da Ešton planira da zaprosi Milu započele su još prošle godine. Ipak, Mila navodno nije želela ni da čuje za venčanje dok se Ešton ne razvede od svoje tadašnje supruge Demi Mur.

- Sada kada su papiri za razvod potpisani, svi su srećni i Ešton konačno može da zaprosi Milu – otkrio je tajni izvor.

Priče o vezi Eštona i Mile Kunis pokrenute su 2012., ali su ih potvrdili tek 2013. godine. Njih dvoje su se upoznali na setu serije Lude 70-te gde su zajedno godinama glumili zaljubljeni par Džeki i Kelsa.

makonda-tracker