Kendal Džener: Teško je živeti odvojeno od oca

0
Devetnaestogodišnji model insistira na tome da ona i njena porodica ne funkcionišu dobro jer su se njeni roditelji Kris i Brus Džener razveli u oktobru, nakon dvadesetdve godine braka.
Kendal Džener, foto: Getty images
Kendal Džener, foto: Getty images

Kendal je priznala i da joj nedostaje prisustvo oca u kući.

- Mislim da je jako teško kada nemaš tatu koji živi sa tobom, ali ja razgovaram sa njim svakog dana – rekla je manekenka.

Iako oni više ne žive sa Brusom, Kendal i njena šesnaestogodišnja  sestra Kajli insistiraju da dosta vremena provode sa njim.

- Mi se družimo sve vreme – rekla je Kajli, objašnjavajući da joj on daje dnevne izveštaje iz njegove kuće koja se nalazi na Malibu plaži.

Devojke su takođe priznale i da nisu zadovoljne izgledom svog novog oca, Čelsi Latelija, i da ga nagovaraju da odseče rep.

- Mi pokušavamo da ga nateramo da se oslobodi toga, ali on to voli. Mislim da pokušava da bude kao moja braća Brodi i Brendon – dodala je Kendal.

Sestre Džener su dodale i da je Kloi Kardašijan njihova omiljena sestra od svih starijih sestara. Kendal je otkrila da je Kloi uvek bila tu da pazi na njih kada im roditelji nisu bili u blizini, i da im je ona bila kao druga mama.

- Ona nas je uvek vaspitivala i grdila. Uplašena sam od nje – dodala je Kajli.

makonda-tracker