Tamara Ekleston otkrila pol bebe

0
Ćerka prvog čoveka Formule 1, Tamara Eklston u sedmom mesecu trunoće otkrila je kog pola će biti beba koju će uskoro dobiti sa svojim suprugom, Džejom Ratlendom.
Tamara Eklston, foto: Getty images
Tamara Eklston, foto: Getty images

Ćerka prvog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona, dvadesetdevetogodišnja Tamara na društvenim mrežama nagovestila je kog pola će biti beba koju će kroz dva meseca doneti na svet. Naime, Tamara je na Twitteru objavila fotografiju pozivnice za proslavu rođenja deteta, a kako u ružičastoj boji, mnogi su zaključili da će ćerka Bernija Eklestonea roditi devojčicu.

Tamara, koja je trudna sedam meseci, na pomoći oko osmišljavanja pozivnica zahvalila se svojoj sestri koja je osim toga preuzela na sebe celu oirganizaciju proslave.



- Najlepša pozivnica koju sam ikad videla. Imam najbolju sestru na svetu - napisala je Tamara koja je u septembru prošle godine otkrila da bi volela da ima ćerku. S obzirom na to da je njena sestra Petra početkom prošle godine donela na svet ćerkicu Laviniju, Tamara je izjavila da bi bilo lepo i kad bi njihove devojčice bile bliske kao što su to ona i njena sestra.

Tamara je u braku s bivšim brokerom, tridesetjednogodišnjim Džejom Ratlendom, a venčali su se zu junu 2013.

makonda-tracker