Kanije Vest pred sudom

0
Protiv supruga satarlete Kim Kardašian Kanijea Vesta, neimenovani tinejdžer je podneo tužbu nakon što ga je reper i producent jurio po ulici i fizički nasrnuo na njega.
Kanije Vest, Guliver/Getty images
Kanije Vest, Guliver/Getty images

Neimenovani momak od 18 godina podneo je tužbu protiv Kanije Vesta, zbog incidenta koji se dogodio nakon što je mladić vređao reperovu izabranicu.

Razlog zbog kojeg je popio vaspitnu od muzičke zvezde je taj što je Kim Kardašian, dok je ulazila u jednu radnju sa nameštajem, rekao je*i se ku*ko. Ljubitelju crn*uga.

Paparaci koji su bili prisutni tvrde da mladić nije zapravo hteo da uvredi starletu, već same paparace kojima su uvrede je*ene crn*uge i bile namenjene. Potom je Kim izazvala njegov gnev kada mu je rekla da ne bi trebalo da se tako izražava. Ubrzo je i ona postala meta njegovog britkog jezika, pa je pozvala supruga Kanijea Vesta.

Reper se pojavio na licu mesta posle nekoliko minuta i dao se u poteru za mladićem koji je nakon verbalnog prepucavanja otišao tek nekoliko metara dalje od mesta incidenta - u jednu privatnu kliniku. Kanije je ušao unutra, našao ga kako mirno sedi u čekaonici i udario ga nekoliko puta pred svedocima

makonda-tracker