Branimir - Bane Popović: Prvi put u javnosti sa ćerkom Sofijom

1
Glumačko – emotivni par Sanja Jovićević i Branimir –Bane Popović proveli su novogodišnje praznike u Budvi gde su proslavili godišnjicu braka i svakodnevno uživali u šetnji sa šestomesečnom ćerkicom Sofijom.
Branimir - Bane Popović, Foto: Story press
Branimir - Bane Popović, Foto: Story press

Otkako im se jedanaestog jula protekle godine rodila ćerkica Sofija, glumačko - emotivni par Sanja Jovićević (25) i Branimir - Bane Popović (46) u potpunosti je promenio način života. Svakodnevica na Cetinju, gde su još tokom zabavljanja svili zajedničko gnezdo, ispunjena im je neizmernom radošću budući da ih beba uveseljava svakim svojim postupkom. Srećna porodica novogodišnje praznike provela je u Budvi gde je ponosni tata svakodnevno šetao svoju mezimicu Starim gradom. Zastajkivao je pri mnogim zahtevima lokalnog stanovništva i turista da se fotografišu sa njim i njegovom naslednicom.

Prilikom jednog opuštajućeg dolaska u kafe Mocart, uspeli smo da ovekovečimo njegove trenutke posvećenosti šestomesečnoj ćerki. Za to vreme, njegova supruga i ponosna mama Sanja vreme je provodila uglavnom u hotelu. Otkako su pre skoro tri godine otpočeli strasnu romansu, uspešni glumački tandem svim silama se trudi da svoju vezu a sada i brak koji su sklopili pre tačno godinu dana. Par je u Budvi obeležio i godišnjicu braka, oplemenjenog rođenjem preslatke devojčice.
 
 
Kompletnu priču o Sanjinom i Banetovom odnosu pročitajte u novom broju magazina Story koji je već u prodaji...

 
Nikola Rumenić

makonda-tracker